2011. szeptember 14., szerda

Túlélő kisnyúl

 
Sajnálatos "baleset" következtében a nyulaknál múlt vasárnap üresedés történt. Semmi ok az aggodalomra, máris új játékos érkezett a helyére. Már júliusban útnak indult, de csak ma ért ide, mivel  a  habzó szájú  és igen agresszív amazon nyulak bolygója baromi sok millió fényévre van innen. Teleportja  rajta kívül  álló technikai okok miatt nincs - a felkért tudós egyéb feladatai ellátása miatt nem ért rá  a tervezésre. A hibernációt kitűnően viselte, köszöni szépen jól van. Most rögtön szolgálatba is állna, ha már az  érkezése napján nem kapott volna kisebb fajta agybajt, melynek kiváltó oka a létező legváratlanabb helyről érkezett, de fogjuk ezt a hónapokon át tartó hosszú utazás utáni kimerültségre.


Még kissé lehiggad, addig bemutatom :)
Igazi túlélő fajta, az oviban Bear Grylls volt a jele. A szorongatást az elődjénél sokkal magasabb szinten tűri, de már nem fulladásig, mert amint láthatjuk csak egy élete maradt. A harci nyulak 4 élettel rendelkeznek, hősünk fiatal kora ellenére hármat már elveszített. Ha neki Game Over akkor Game Over!!! Idegszálai gumiból vannak, a túlnyúlás és szakadás ellen apróbb dühkitörésekkel védekezik. Kíváncsi természete igényli bizonyos határok feszegetését. 

Akadnak haszontalan tulajdonságai is, mint pl. a nyivákolásra való hajlam és a hiszti. Ha úgy tartja kedve és nem hergelik szándékosan akkor alkalmazkodó, barátságos, igen simulékony is tud lenni.
A teleportra továbbra is igényt tart, reméli, hogy a menet közben felszívódott őrült professzor - aki mellesleg a drasztikus megoldások híve - rengeteg elfoglaltsága mellett erre is időt szakít hamarosan. Ha továbbra sem vállalja a felkérést, pályázatot írunk ki a feladatra.